Skip to content

Q for skin, från svenska bär till kosttillskott

I havet av kosttillskott och skönhetsartiklar mm. Finns det otroligt många olika unika koncept som alla påstår sig vara det bästa alternativet. Genom olika processer påstår sig alla att ha fått fram den ultimata produkten. Ett intressant koncept inom skönhets och kosttillskotts industrin är Q for skin. Företaget som grundades 2007 har sedan starten haft ett koncept där de genom frön i bär tagit fram kosttillskott för olika typer av besvär man kan uppleva i vardagen. Genom sina produkter grundade på bär påstår Q for skin sig att vara specialiserade på hud och hårvård, samt slemhinnor.

 

Hur kan bär hjälpa hälsobesvär?

Att bär skulle kunna hjälpa till med hälsobesvär kan tyckas långsökt, men som Q for skin utgår med är det tack vare ämnen i de bär som de använder som de kan hjälpa. Q for skin använder sig av havtorn, lingon och vinbär i sina produkter då dessa innehåller oljor som är rika på essentiella fettsyror och antioxidanter som passar de behov som huden har. Genom att utvinna dessa ämnen såsom omegor, och vitaminer kan man på Q for skin erbjuda produkter som naturligt passar de behov som kroppen redan har. Man behöver inte tänka på att tillsätta extra vitaminer genom olika konstgjorda ämnen eftersom bären redan innehåller stora mängder av dessa helt naturligt. På så sätt bibehåller man den naturliga kraft och man kan vara säker på att man inte får några oönskade bieffekter eftersom man vet vad bären innehåller och att de inte innehåller några konstiga ämnen som är skadliga.

 

Q for skin utger sig inte för att vara det bästa alternativ, utan satsar mer på att utnyttja de naturliga krafter som den svenska naturen kan producera. Genom att hålla sig till det vet man vad man erbjuder och har ett bra och naturnära sätt att gynna kroppen.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *