Skip to content

Se ut som en kändis med en bra ansiktskräm samt dessa smarta tips!

Att höra ordet kändis frammanar bilder av människor som ser perfekta ut. Deras brister är väl dolda. De har vanligtvis fysiska tränare, nutritionister, assistenter och andra proffs som hjälper dem att uppnå denna till synes höga nivå av perfektion. Även om de flesta inte har ett följe, är det möjligt att få till en kändislook med enkla medel som en ansiktskräm och lite smarta trix. Det kan ta lite tid och lite hårt arbete att nå ditt mest perfekta jag.

Hur man klär sig och agerar som en kändis

Välj din favoritkändis och studera väl. Om du vill kan du välja några kändisar att studera så att du kan kombinera de bästa egenskaperna hos var och en till din egen “look”.


Skapa ett bibliotek med alla deras offentliga framträdanden.

Du vill ha så många bilder som du kan hitta, med den kändis du har valt. Försök att få bilder tagna av paparazzi när de inte förväntar sig att bli fotograferade. Detta gör att du kan se hur de klär sig normalt. Detta kommer att ge dig en omfattande uppsättning material att studera och lära dig av.

Lär dig hur de klär sig.

Ta bilder från deras videor och fäst dem på din vägg. Studera hur de bär och kombinera sina kläder. Detta är idéerna du vill införliva i din egen garderob. Eftersom du kanske inte har möjlighet att handla i superdyra butiker måste du improvisera lite. När du handlar, försök inte köpa mer än en eller två klädesplagg åt gången. Välj noggrant de föremål du ska bära. Försök att köpa saker du kan använda i olika kombinationer för att få så mycket variation du kan med samma kläder.

Studera deras språk och talstil.

Kändisar är ledare. De följer inte trender – de sätter dem. Du måste se vad de säger och gör annorlunda. Försök att införliva deras slang, ordkombinationer och manér i ditt eget sätt att tala. Arbeta med att agera som om du vore just dem. Fortsätt att öva privat tills det är helt naturligt.

Lär dig deras attityd.

Kändisar har nästan alltid en attityd. Deras attityd är det som definierar och identifierar hela deras persona. Lär dig att bemästra och anpassa din attityd till din vardag. Attityden är central för att fåt till den där kändislooken, så öva på din attityd med din familj först tills de börjar acceptera det som en del av den du är. Så småningom kommer din nya attityd bara flöda ur dig när du är med dina vänner.

Var inte rädd för kritik.

Varje miljonär som blev rik på en ny idé fick många gånger veta hur hans eller hennes idé var dum och aldrig skulle fungera. Att ta fram en ny kändisbild är inte annorlunda. Det kommer att finnas de som kritiserar. Kom ihåg att kändisar är ledare. Ledare leder genom att göra något annorlunda för människor att följa. Så när någon gör narr av dig, ta det som ett komplement. Att bli uppmärksammad betyder att det du gör fungerar. Människor kommer alltid att göra narr av alla som inte följer flocken och gör som alla andra gör. De är rädda för förändring. Men ledare omfamnar förändring. Så var den ledare du är. Haka upp och fortsätt.

Var noga med hudvård och smink.

Allt handlar om att i grunden våra din hud, Välj en bra ansiktskräm. Använd din ansiktskräm varje natt och dag, året om. Det ger dig en bra grund för en bra ”kändishud”. Kolla gärna på videos av din favoritkändis för att kolla vilka märken de har på sin ansiktskräm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *