Skip to content

Klär mig alltid i Eton skjortor

När jag vill köpa en skjorta av bra kvalitet som dessutom är riktigt snygg på många olika sätt så väljer jag nästan alltid Eton skjortor. Jag kan leta länge men det spelar oftast inte så stor roll i slutändan. Eton skjortor har det där extra som man söker, kvaliteten och stilen som känns både exklusiv och vältänkt.

För det är faktiskt så att olika skjortor har olika kvalitet. Du har säkert träffat på någon som påstår att det är rent bluff och båg att tro på stora skillnader när det kommer till kvalitet. De kanske hävdar att det egentligen inte är så stor skillnad på Dressman skjortor och Eton skjortor, att skillnaden i pris bara ligger i märket i sig. Detta stämmer naturligtvis inte. Eton skjortor kan du förmodligen använda dig av dubbelt så länge än Dressman skjortor utan att passformen blir sämre eller att stygn och knappar faller av.

Om du inte vill köpa Eton skjortor men ändå är ute efter skjortor av riktigt hög kvalitet så finns det knep att ta till för att finna dem. Först och främst kan du känna på skjortan. Det är inte bara experter på tyger som kan känna när kvaliteten på tyget är bra eller dåligt. Titta sedan på stygnen. Är skjortan av hög kvalitet så ska den ha ungefär 12 stygn per centimeter. Är det mindre än så betyder det att skjortan producerats snabbare vilket är en indikation på sämre kvalitet. Du kan även titta på knapparna på skjortan. Om de är gjorda av pärlemor är du på rätt spår.

Men det är såklart inte bara kvaliteten som avgör om du ska köpa en skjorta eller inte. Anledningen till att jag gillar Eton skjortor så mycket är på grund av att passformen är perfekt för mig. Testa skjortorna du funderar på att köpa, be om hjälp och hitta den som passar dig bäst. Förhoppningsvis har den riktigt hög kvalitet också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *