Skip to content

Kyocera – Tillverkare av industrikomponenter av högsta klass

Inom industribranschen ligger mycket vikt på precision och kvalitet, att kunna hitta ett bra alternativ som ger god kvalitet till ett bra värde. Kyocera är ett globalt varumärke som strävar efter att ständigt skapa nytt värde för sina kunder inom den senaste tekniken. Genom att jobba efter ett ”kunden främst”-tänk inom företaget, strävar man hela tiden efter att skapa värdefulla produkter som efterfrågas på marknaden. Sedan företages grundades har man erbjudit industri- och fordonskomponenter av hög standard och sedan dessa har man också utökat sitt omfång. Idag erbjuder man allt från de industri- och fordonskomponenter som man erbjudit från start, till solenergi lösningar och skrivarlösningar tillsammans med många andra produkter. Kyocera jobbar aktivt med att utveckla breda expertkunskaper inom de områden där man är aktiv och på så sätt kan man utnyttja resurser effektivt och maximera sitt värde, prestanda och funktionalitet i sina produktlinjer.

 

Utöver att man alltid vill erbjuda de lösningar som efterfrågas på marknaden till hög kvalitet, strävar man också efter att minimera avtrycket på miljön och lever efter en företags filosofi där man trycker mycket på att ”göra det rätta som människa”. Genom att efterleva dessa visioner och filosofier så håller man hög kvalitet på produkterna. Men visionen genomsyrar också arbetssättet som dessa tas fram igenom. Att göra det som är det rätta som människa vävs ihop med att sätta kunden främst och leverera det som marknaden efterfrågar, allt för att uppnå ett eftertraktat resultat på marknaden genom ett sätt som är eftertraktat inom organisationen.

 

Redan från grunden utav företag har man byggt upp en grund där man inom industri och fordonskomponenter ska hålla en väldigt hög kvalitet och eftersträva att bibehålla en meritlista inom finkeramik som är oöverträffad. Att man sedan sprider denna eftersträvan genom företagets andra verkningsområden gör att man levererar hög standard inom alla de produktkategorier där man verkar. Genom denna höga målmedvetenhet gällande kvalitet levererar man bra produkter till ett bra värde, allt för att sätta kunden främst och hjälpa kunden att utvecklas.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *