Skip to content

Montering av bilinredning

Nu har jag fått mer ordning på livet, känns det som. Jag har länge behövt beställa hjälp med montering av bilinredning i pappas arbetsbil. Jag brukar hjälpa honom med att småfixa saker i hans firma ibland. Men det har kommit så mycket annat i vägen hela tiden och det har inte blivit gjort den här gången. Fram tills nu! Han har ju en ny skåpbil och den behövde fler fästanordningar längst väggarna för att man ska kunna hänga upp pinaler.

Eftersom jag inte var helt nöjd med de tidigare verkstäderna som hjälpte till med montering av bilinredning så googlade jag efter något annat företag. Jag hittade Ropab som många hade rekommenderat och kontaktade dem. Ropab bilutrustning har montering av bilinredning i Jönköping och Göteborg. Det var smidigt för mig då jag bor precis emellan dessa städer. Så det var bara att välja vilken som. Hade jag vetat hur lätt och trevligt det var att samarbeta med Ropab så skulle jag ha gjort det för länge sedan! Det gick snabbt att boka en tid, de var trevliga när man kom och de gjorde ett bra jobb. Jag fick exakt det som jag ville ha och farsan blev väldigt nöjd.

Det känns bra att ha bockat av detta projekt på att-göra-listan för sommaren. Monteringen av bilinredningen gick som på räls. Nu ska jag lösa pool-situationen här hemma. Vi har pratat om att skaffa pool och det kräver sin planering. Men det verkar som att det kommer att bli mer bilinredning längre in på sommaren. Pappas företag utvecklas rätt snabbt nu och han kommer behöva ytterligare en servicebil som kommer att behöva en bilinredning monterad. Han har varit och tittat på några bilar och det verkar som att det blir ett till köp. Jag antar att det är jag som får uppdraget att ordna med monteringen av den också. Och det får bli Ropab och deras bilmontering i Jönköping eller Göteborg som får uppdraget.

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *